Menú principal
ATE 2260

Compte enrere per la Final-4 de la LEN Trophy Mataró 2016

La Sirena CN Mataró buscarà el títol divendres 15 i dissabte 16 d’abril a la piscina del Sorrall

La Nau Gaudí de Mataró ha acollit aquest dijous la presentació oficial de la Final-4 de la Copa LEN que es disputarà els dies 15 i 16 d’abril al complex esportiu del Sorrall. Aquest important esdeveniment esportiu està organitzat pel Centre Natació Mataró, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, i comptarà amb la participació de l’equip local de La Sirena CN Mataró.

La primera autoritat a prendre la paraula ha estat el president del CN Mataró, Joan Gros, que ha volgut agrair el suport de les diferents institucions i patrocinadors, i també especialment als 6.000 socis de l’entitat que presideix. També ha repassat la trajectòria ascendent d’aquest jove equip, que espera que enguany sota el nom de La Sirena pugui aixecar el primer títol.

Un equip de valors

Després ha estat el torn de Francesc Casabella, director general de La Sirena, que s’ha mostrat molt satisfet de poder contribuir a un projecte com aquest i ha volgut destacar els valors que transmet l’equip i les seves jugadores. Precisament ha estat Ciara Gibson, en representació de tot l’equip, qui ha volgut animar als mataronins que s’engresquin tant com elles amb aquesta Final-4, deixant ben clar que faran tot el possible perquè la Copa LEN es quedi a casa.

El president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, ha destacat el fet que en dos setmanes consecutives Catalunya acollirà dues grans cites continentals (la LEN a Mataró i el cap de setmana següent la Champions a Sabadell), tot desitjant que siguin els equips catalans els que puguin aixecar aquests títols tan importants. En nom de la Secretaria d’Esport de la Generalitat, ha parlat Santi Siquier, qui ha destacat la projecció que ciutats com Mataró fan de Catalunya a nivell internacional gràcies als esdeveniments esportius.

La presentació l’ha tancat l’alcalde de Mataró, David Bote, que ha volgut destacar el fet que aquesta serà la primera final europea que es disputa a Mataró. L’alcalde ha demanat a les jugadores que, per damunt de tot, gaudeixin de poder disputar una competició com aquesta a casa, on podran comptar amb el suport de tota l’afició per tal de poder aconseguir el primer títol esportiu femení a nivell europeu per a la ciutat.

Logotip, pàgina web i espot televisiu

L’acte ha estat conduit pel periodista Rafa Navarro, que ha presentat l’esport televisiu de la competició, i ha fet esment al seguiment que la cita tindrà a nivell televisiu (està previst que Esport3 retransmeti la Final en directe, i La Xarxa els partits de divendres). També s’ha donat a conèixer la pàgina web www.lentrophy.com –realitzada per Tàctic.cat– a través de la qual es podrà fer el seguiment de tot el que succeeixi al voltant d’aquesta LEN Trophy.