Menú principal
Campiones Reina 1

La Sirena fa història guanyant la Copa de la Reina

A una setmana de disputar la fase final de la Copa LEN al Sorrall, l’equip de La Sirena Centre Natació Mataró ha fet història, derrotant el Sabadell a casa seva a la final de la Copa de la Reina, que l’equip sabadellenc volia afegir a les dotze que ja tenia, les vuit últimes consecutives.

L’equip mataroní, a més a més, ha trencat una ratxa de quasi sis anys durant els quals l’equip de Nani Guiu ha guanyat tots els partits que ha disputat en competicions estatals. I així ha fet seu el primer títol estatal i afegint el seu nom al palmarès al costat del CN Sabadell, el CE Mediterrani i l’Ondarreta Alcorcón.

Per completar l’èxit de l’equip, la portera Elisabeth Keeve ha estat considerada la millor portera del campionat i Laura López la jugadora MVP de la final.

campiones_reina_2

Ara a per la Copa LEN

A la presentació de la Final Four de la Copa LEN la Roser Tarragó que si havia de triar es quedava amb l’opció de guanyar el Sabadell a la Copa abans que guanyar la Copa LEN, altres companyes i en Florin Bonca es decantaven per aquesta que es juga a Mataró. Ara que la Ru ja ha fet realitat el que volia cal fer contentes a les altres i guanyar el proper dissabte la final de la LEN al Sorrall. El suport de ben segur no els faltarà.

LA SIRENA CN MATARÓ 9-7 CN SABADELL

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolatti (2), Aina Bonamusa, Alkistis Benekou (1), Roser Tarragó (1), Alba Bonamusa, Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach, Ona Meseguer, Marcela Ríos (1), Laura López (3) i Mireia Neddermann (ps).
CN SABADELL: Laura Ester, Ani Espar (2), Colleen O’Donnell (1), Jenifer Pareja, Marina Cordobés, Maica García (1), Pili Peña, Clara Espar, Olga Domènech, Judith Forca (3).
PARCIALS: 3-2, 5-2, 0-2, 1-1