Menú principal
ATE 7478

La Sirena CN Mataró campió de la LEN Trophy 2016

Gran festa a El Sorrall després que La Sirena Mataró hagi aconseguit aixecar la Copa LEN a casa. Les noies de Florin Bonca han patit molt al davant de la força grega del Vouliagmeni NC , però finalment han arribat a la victòria amb un resultat ajustat de 5-6.

El Vouliagmeni ha anat per davant en el marcador gairebé tot partit, però La Sirena anava empatant el partit en empat a cada quart. El Vouliagmeni ha defensat amb molta força i en total ha perdut a tres jugadores per tres exclusions. La part positiva és que les gregues han aconseguit que una de les millors jugadores de La Sirena Mataró, Roser Tarragó, no pogués cap gol.

No obstant això, La Sirena ha reaccionat i amb dos gols seguits de Clara Cambray, el darrer decisiu en l’últim quart, que ha fet pujar el resultat final (5-6) que donava al conjunt locals el seu primer títol europeu. D’aquesta manera, La Sirena Mataró, que havia guanyat el seu primer títol de la història la setmana passada davant el gran CN Sabadell, feia història de nou deixant la LEN Trophy a casa.

FINAL: Vouliagmeni 5-6 La Sirena CN Mataró