Menú principal

Informació general

indice

La ciutat de Mataró (Barcelona) acull per primera vegada en la seva història un esdeveniment de màxim nivell continental: la Final-4 de la LEN Trophy de Waterpolo Femení. La ciutat, amb una llarga tradició en waterpolo, ha acollit diverses vegades fases i partits internacionals fins i tot de seleccions, però aquest és el primer cop que un dels equips participants aixecarà una Copa continental. Lexpectació és màxima. Lemoció està servida.

LLOC: Centre Municipal d’Esports El Sorrall

La Final-4 LEN Trophy 2016 es disputarà a la piscina coberta del Centre Municipal d’Esports El Sorrall – Eurofitness. Aquesta moderna instal·lació està ubicada a Mataró, a la zona de El Sorrall, punt dentrada i sortida de la ciutat, de fàcil accessibilitat i amb pàrquing al costat mateix.

DATES: Divendres 15 i dissabte 16 dabril 2016

horaris

ENTRADES:

– Entrades exhaurides. Per a més informació contacteu amb press@lentrophy.com

ACREDITACIONS / PREMSA:

– Acreditacions online AQUÍ

COBERTURA TV EN DIRECTE:

STREAMING: Podràs veure i seguir tots els partits en directe, en Streaming en aquesta mateixa web www.lentrophy.com

ESPORT 3:  Retransmissió en directe de la Final i reportatges sobre els partits.

LA XARXA TV: Partits del divendres (semifinals).

CLUB ORGANITZADOR:

La LEN ha confiat l’organització d’aquest esdeveniment al CN MATARÓ.

És l’equip més important de la regió, i un dels més reconeguts de Catalunya. Compta amb equips que competeixen en el nivell més alt en cinc disciplines diferents: waterpolo, natació, tennis de taula, triatló i esports adaptats. El seu complex esportiu és una referència per a la ciutat i la seva increïble ubicació just al davant de la platja fa que sigui inoblidable. El club compta actualment amb 6.000 membres.

CONEIX LA CIUTAT:

Visita la web Visit Mataró