Menú principal

Informació general

ATE-7290

La ciutat de Mataró (Barcelona) acull per segona vegada en la seva història la Final-4 de la LEN Trophy de Waterpolo Femení. La ciutat, amb una llarga tradició en waterpolo, ha acollit diverses vegades fases i partits internacionals fins i tot de seleccions, i fruit d’aquesta experiència repeteix com a seu de la Final-4 de la LEN Trophy. Estava previst modificar l’escenari –passant de la piscina del Sorrall a la piscina olímpica del CN Mataró, al litoral mataroní– però degut a la previsió de temps tornarà a jugar-se de nou al Sorrall.

LLOC: Centre Municipal d’Esports El Sorrall

La Final-4 LEN Trophy 2018 es disputarà de nou a la piscina coberta del Centre Municipal d’Esports El Sorrall – Eurofitness. Aquesta moderna instal·lació està ubicada a Mataró, a la zona de El Sorrall, punt dentrada i sortida de la ciutat, de fàcil accessibilitat i amb pàrquing al costat mateix.

DATES: Divendres 13 i dissabte 14 dabril 2018

POSTER_A3_COPALEN_18_Sorrall

ENTRADES:

Per a més informació contacteu amb press@lentrophy.com

ACREDITACIONS / PREMSA:

– Acreditacions online AQUÍ

COBERTURA TV EN DIRECTE:

STREAMING: Podràs veure i seguir tots els partits en directe, en Streaming en aquesta mateixa web www.lentrophy.com

ESPORT 3:  Retransmissió en directe de tots els partits de la Final-4 i reportatges sobre els partits.

CLUB ORGANITZADOR:

La LEN ha confiat l’organització d’aquest esdeveniment per segona vegada al CN MATARÓ.

És l’equip més important de la zona, i un dels més reconeguts de Catalunya. Compta amb equips que competeixen en el nivell més alt en cinc disciplines diferents: waterpolo, natació, tennis de taula, triatló i esports adaptats. El seu complex esportiu és una referència per a la ciutat i la seva increïble ubicació just al davant de la platja fa que sigui inoblidable. El club compta actualment amb 6.000 membres.

CONEIX LA CIUTAT:

Visita la web Visit Mataró