Menú principal
Foto: J.Arnau/Atelier Photo  - ***

Gaudir i competir en una Final-4 que s’espera igualada i apassionant

La LEN Trophy – Mataró 2018 ha començat a escalfar motors aquest dijous amb la roda de premsa oficial de la competició

La roda de premsa celebrada a l’Hotel URH Mataró –on s’allotgen els equips– ha estat presidida per la regidora d’esports de l’Ajuntament de Mataró, Marisa Merchán, el delegat de la LEN, Dejan Perisic, i el president del CN Mataró, Joan Gros.

Roda_premsa

Ha obert l’acte Merchán, que ha donat la benvinguda a tots els equips a Mataró, “una ciutat compromesa amb l’esport i amb el waterpolo, i el que volem és que sigui acollidora”. La regidora també ha volgut agrair a la LEN que hagi pensat en Mataró com a seu i al Centre Natació Mataró pel seu esforç organitzatiu.

Foto: J.Arnau/Atelier Photo - ***

Foto: J.Arnau/Atelier Photo – LEN Trophy

Després ha estat el torn del president del CN Mataró, que ha desitjat a la gent que gaudeixi la competició i l’estada a Mataró, a la vegada que ha estat l’encarregat de comentar l’obligat canvi de seu degut a la mala previsió del temps.

Foto: J.Arnau/Atelier Photo - ***

Olympiacos: “Per tots els equips, la final és demà”

Els primers en ser entrevistats pel presentador de l’acte, han estat els representants de l’Olympiacos. La seva capitana, Triantafyllia Manolioudiaki, ha dit que no sap si són les protagonistes, però ha destacat que els altres tres equips són molt potents.

Foto: J.Arnau/Atelier Photo - ***

Foto: J.Arnau/Atelier Photo – LEN Trophy

El seu tècnic, Theocaris Pavlides, ha parlat del seu rival a semifinals, el Padova: “Ens coneixem i ens respectem molt. És molt complicat jugar contra ells i contra tots els equips italians. Són molt tàctics, ràpids… Cada partit és molt igualat, i espero que aquest cop també sigui així. Per tots els equips, la final és demà. Sé que el meu equip està preparat, i espero que guanyi el millor”.

Foto: J.Arnau/Atelier Photo - ***

Padova: “L’Olimpiacos és un dels millors equips del món”

Per part del Plebiscito Padova, la seva capitana Laura Teani ha coincidit en afirmar que també preveia una semifinal molt complicada, però que estan preparades i esperen fer un gran partit per guanyar.

Foto: J.Arnau/Atelier Photo - ***

Foto: J.Arnau/Atelier Photo – LEN Trophy

L’entrenador italià, Stefano Posterivo, no ha escatimat elogis cap al seu rival: “Per mi l’Olympiacos és un dels millors equips del món. Nosaltres ho intentarem, i estic d’acord amb el meu col·lega, la final és demà. Per nosaltres serà molt complicat però serà tot un plaer ser aquí”.

Foto: J.Arnau/Atelier Photo - ***

Dunaujvaros: “Serà molt competit”

Per part del conjunt hongarès del Dunaujvaros, la seva capitana Krisztina Garda ha afirmat que són conscients que el seu rival és un gran equip. “Haurem de jugar molt bé per assolir l’objectiu de ser a la final”, ha dit Garda.

Foto: J.Arnau/Atelier Photo - ***

Foto: J.Arnau/Atelier Photo – LEN Trophy

També ha parlat el membre del cos tècnic, Balasz Varga: “M’agradaria felicitar a tots els presents i dir que és tot un plaer estar aquí. El Mataró és un equip molt respectable i ens agradaria molt jugar un bon partit contar elles, sabent que serà, segur, molt competit”.

Josep Arnau/Atelier Photo

La Sirena Mataró: “Esperem que Mataró es bolqui amb nosaltres”

Al final ha parlat l’equip de casa, La Sirena CN Mataró. La capitana Marta Bach ha parlat del canvi forçat de seu: “És cert que El Sorrall és el nostre talismà, però ens feia molta il·lusió jugar al Complex Joan Serra, que és la nostra piscina i on entrenem, però esperem però que El Sorral estigui a l’altura com en les darrer i que Mataró es bolqui amb nosaltres”.

Foto: J.Arnau/Atelier Photo - ***

Foto: J.Arnau/Atelier Photo – LEN Trophy

Per últim, el tècnic Florin Bonca s’ha mostrat molt orgullós d’organitzar de nou aquí la Final-4 de la LEN Trophy. “Els quatre equips són molt forts, i la veritat és que suposa una Final-4 molt igualada. Tornem al Sorrall, a la nostra piscina talismà. El primer partit serà igualat, i important per ser a la final. Animar a tothom a que baixi a la piscina d’El Sorrall per animar-nos”, ha conclòs Bonca.

Josep Arnau/Atelier Photo

Perisic: “Som aquí no per lluitar, sinó per gaudir”

Al final de l’acte ha parlat el delegat de la LEN, Dejan Perisic, que ha volgut felicitar a Mataró i al CN Mataró per tornar a organitzar aquesta competició que ja van organitzar , però s’ha guardat “la major felicitació pels clubs, equips, jugadors i entrenadors”.

Foto: J.Arnau/Atelier Photo - ***

Foto: J.Arnau/Atelier Photo – ***

Ha volgut aportar un matís important alertant que no es parli tant de lluitar: “Som aquí per gaudir fent el que ens agrada, i fent-ho amb amistat, perquè només podem progressar si ho fem respectant als altres. No som aquí per lluitar, sinó per competir i gaudir. Sé que passarem dues grans jornades, i viurem grans partits, i donarem el màxim perquè es vegi un gran espectacle”.

Video